måndag 2 mars 2009

Köksredskap


Här är det gamla köksredskap som gäller. Jag gillar köttkvarnen med korvhornet och i ett skåp hittade jag den lilla asken, i den ligger en passertillsats. Ibland har jag suckat över mig själv som har svårt att slänga saker och samlat på mig lite av varje. Men nu är jag så glad när jag hittar saker i skåpen som jag sparat. En del vet jag att dom finns där någonstans men en del har jag helt glömt av att jag har. Den lilla porslinskupan har texten "Butter" på locket och jag köpte den på loppis i höstas.
Vännen C och jag var ute och handlade lite i fredags. Nu var affärerna öppna denna gången. Det första jag hittade var en liten cementros och sedan hittade vi glasfat på fot med en glaskupa på. Gissa om vi blev glada, det var dom två sista så vi hade väldig tur tyckte vi. Det blev lite smått i varje affär men inget på loppisen. När vi hade ett ställe kvar så konstaterade vi att vi var så trötta att vi inte orkade. Den affären tar vi nästa gång.
Anette

1 kommentar:

  1. Jag är likadan som du, en riktig ekorre coh visst är dom charmiga dessa gamla köksredskap, hoppas du har en bra dag, kram VIOLA

    SvaraRadera

Jag blir väldigt glad om du lämnar en kommentar!