onsdag 18 mars 2009

Lite påskpyssel

Jag blev inspirerad av Viola och hennes ägg-pyssel häromdagen. Jag tycker om ägg och har samlat på mig en del i olika material. Ägg är väldigt goda att äta också. Här har jag blåst ur ägg i olika storlekar som jag gjort en äggkrans av, ihop med lite fjädrar från öländsk dvärghöna. Den blev fin att hänga i det gamla fönstret Jag tror att jag skall prova att göra en till fast med snäckor i. Det kan nog bli fint.

Gamla fönster är riktigt fint och jag har varit ute och snokat runt och hittat en hel del i ladugården. Tur att maken har varit förståndig och sparat dom. Nu håller jag på att fundera ut olika användningsområden för dom. Hittade ett par med tre rutor och ett X i varje ruta. Dom var jättefina. Några av rutorna hade skarvade glas.

Har inte riktigt lär mig alla finesserna med det här bloggandet än. Lyckas inte få in bilder längre ner i texten och nu hoppas jag att jag kommit på hur man länkar inne i texten.

Anette

3 kommentarer:

 1. Vad glad jag blir när jag lyckas inspirera.....och härligt att jag får vara primärlänken! När du lägger in bilderna så kommer dom alltid upptill. DU kan lägga in 5 st på en gång och då tar du musen vänsterklickar och håller ner så följer bilden med vart du vill ha den, när du kommit fram till rätt ställe så slutar du med att hålla ner vänsterdelen.... vet inte om du blev något klokare....fint blev det iaf med kransen och föntret, kram

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Kul att hitta hit!
  Gamla fönster ja, det är riktiga skatter det!

  Camilla

  SvaraRadera
 3. Tycker också den är fin som den är, säkert fin vit också. Men en dag kanske man ångrar sej....Gillar gamla fönster!!!

  Ha en bra dag! Camilla.

  SvaraRadera

Jag blir väldigt glad om du lämnar en kommentar!