torsdag 2 februari 2012

Svart, vitt,creme och lite grönt!


Blev detta kortet som jag har gjort med vit cardstock som bas och ett underbart papper från You do. Det är så fint så det nästan gjorde ont i hjärtat när jag började skära i det.


Under mönsterpappret har jag ett väldigt läckert svart papper som liknar ormskin och är blankt, det finns att köpa i Scrapbookeriets fysiska butik.
Jag har använt en rund dies och ritat efter och sedan skurit ut en lite mer än en halvcirkel som sedan rullats upp till en strut och fått lite punchinella på sig (det stansade jag ut med cirkeldiesen).
 En liten bit spets på ovankanten av struten och blad, blommor och pistiller i.  
Ett blad och två petals nertill och en liten cremefärgad brad som håller ihop blomman.
Ett chipboard hjärta som jag först färgade in med lite distress stain Vintage photo (finns i butiken) och sedan Crackle paint på.
Stansade ut en nyckel (Tim Holtz) och limmade fast i vänstra övre hörnet och stack in en tag med stämplad text "Istället för en blomma" och ett svart band.

Ha det fint

kram

Anette5 kommentarer:

 1. Åh såå supersnyggt kort, vad häftigt det blev med struten superduper snyggt :)

  Kramiz Majsan

  SvaraRadera
 2. Jättefint kort! Jag gillar verkligen struten =) & visst är det jobbigt att skära i alla "klappa-papper", men samtidigt lite befriande oxå! Jag brukar utmana mej själv att använda mer papper, det gör ju ingen nytta att bara stå & samla damm & se fint ut =)

  SvaraRadera
 3. Hej, Fick en award i min blogg för några dagar sedan och ger den vidare till 5 andra som inspirerar mig inom scrapbooking/pyssel.
  Du har fått en award i min blogg:
  http://reghaladnil.blogg.se/2012/february/award.html#comment

  SvaraRadera
 4. Läckert, gillar blomstruten massor!

  SvaraRadera
 5. Ett sånt läckert kort.
  Gillar struten x-tra mycket.

  Tack för kiken hos mej
  Kramis

  SvaraRadera

Jag blir väldigt glad om du lämnar en kommentar!