torsdag 23 februari 2012

Björnkram

Jag har alltid gillat nallar och nallarna på det här pappret från You Do är ju bara så gulligt.


Basen är grå cardstock sedan baksidan på ett papper från Kaiser Craft ovanpå det först brun cardstock och sedan grå, samma som basen. Det rutiga är baksidan på Nallepappret och spetsen sitter på ett julpapper från Bo Bunny (baksidan). Jag har använt punchinella som mask och gesso för att få de små hjärtanen i hörnen. 
Blommorna har jag gjort själv, de stora blommorna ochgrenen är utstansad med Tim Holtz  die, ett litet blad fick vara med under de stora blommorna dom har var sin brad i mitten, småblommorna har fått var sin liten bling i mitten. Texten är utstansad och sitter på samma papper från Kaiser Craft som jag använde tidigare.
Hjärtat är utklippt på fri hand och målat med Crackle paint.
Jag har använt brun Distress stain och gjort lite bruna fläckar med.

Jag har utgått från Lillblommans fina skiss men vet inte om jag kan vara med i skisstävlingen när jag bloggar både på Scrapbookeriet och i min Blogg. 
Men jag hade kikat på skissen flera gånger och när jag fick syn på dom söta nallarna visste jag direkt att jag ville använda just den skissen till dom.

Idag när jag gick från jobbet kändes det som vår i luften. Så ha det mysigt i vårsolen.

Kram 

Anette5 kommentarer:

 1. Supersöta nallar!!!
  Läckert med gesso och färgstänk.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. ÅÅH vilket sött kort, nallarna är ju verkligen jättesöta, så snyggt med spetsen, blommorna ja allt är ju så fint på kortet!!

  Kramen Majsan

  SvaraRadera
 3. Jättesött kort och goa nallar! Jag har ju inte så många regler man jag vill att alsterna skall vara skapade unikt till min tävling. Men det var roligt att du blev inspirerad av skissen och det är ju det viktigaste. Vill du får du gärna skapa ett till alster! Kramar!

  SvaraRadera
 4. Tack för din kommentar i min blogg! :)
  Håller med dig, det är jättesött med Nallar verkligen! :) Vilka fina saker du gör, och väskan för 6x6-papper var helt underbar! Måste prova att göra en sån jag med, perfekt att ha papper i på scrapträffar och så :)
  Ha en fortsatt trevlig helg nu! Millan!

  SvaraRadera
 5. Så sött kort! Jättefina nallebjörnar och jag gillar färgsplashen.
  Kram

  SvaraRadera

Jag blir väldigt glad om du lämnar en kommentar!