tisdag 7 februari 2012

En väska


En väska som jag kan ha mina papper som är 6x6 tum i har jag gjort.

Men den jag visar här tänkte jag att Susanne på Scrapbookeriet skall ha.

Själva väskan har jag gjort av gamla kasserade aktmappar, dom är lite tjockare än vanlig cardstock. Jag kan tänka mig att det går lika bra att klippa isär ett flingpaket eller liknande.
Mallen hittar du här.Jag valde Tim Holtz papper när jag skulle dekorera väskan (Finns i Scrapbookeriets fysiska butik).
Stansade ut tre kugghjul (Tim Holtz). använde en gummivals (brayer) och distress Pumic Stone till att börja med sedan lite svart acrylfärg och Perfect Pearl för att få dom att se lite slitna och rostiga ut.

Handtaget har jag satt fast med en slags nitar som man trycker ihop. Har ingen aning om vad dom heter eller var man får tag i dom. Hittade dom bland pappas gamla saker. Det går säkert med lite större brads också.En utstansad klocka som är rullad med distress Walnut Stain, visarna sitter fast med en brad som ser ut som ett skruvhuvud.För att kunna hålla ordning på pappren i väskan har jag gjort avdelare med en liten etikett på varje.

Ha det mysigt

Kram

Anette

5 kommentarer:

 1. ÅH wow så läcker väska, så snyggt du fått ihop allt, helt suveränt till papprena :). Oj en sån skulle man ju behöva göra:), tack för att du delar med dig!!

  Kramiz Majsan

  SvaraRadera
 2. Vad läckert!! Ser så svårt ut att göra sånt där...men kanske man ska testa nångång ;)

  SvaraRadera
 3. Hur läcker som helst. En sån ska jag också göra =)

  SvaraRadera
 4. Du kanske anar var jag fick idén till min låda ifrån... ;) Gjorde min mall lite annorlunda än du, men det var dig jag blev inspirerad av. (Och sedan hade jag ju förstås glömt var jag såg den, men nu hittade jag den igen!)

  SvaraRadera

Jag blir väldigt glad om du lämnar en kommentar!