torsdag 22 mars 2012

Bokkort Ett bokkort har jag trixat till för första gången.
Det var inte så svårt som jag trodde och jätteroligt att göra.Pappret både på framsidan och insidan är från You do . Gångjärnen är stansade med en Tim H dies, även den stora blomman.  Dom små blommorna och bladen har jag gjort med en punchar där man först stansar ut med en punch och sedan embossar med nästa. Det blir jättefint. 
Halvpärlor och skruvbrads (dom gillar jag skarpt).


En liten bit av ett blad från min gamla postilla och några blompistiller En egentillverkad liten drake och en stängningsflärp med magnet.Svarta blommor och gröna blad (samma som på framsidan) med punchinella under. En liten tag med stämplade fåglar på framsida och en text på baksidan. Ramen där man skall skriva sin hälsning  också den från en Tim H dies


 Texten  är stämplad och sedan utstansad med en Nellie Snellen die och sitter på ett band mitt i boken för att få lite djup i det hela. Klockan (den använder jag ofta) är stansad medTim H die och Runt om öppningen har jag använt en Martha Stewart kantstans.

När jag i mitt senaste DT-paket fick syn på det svartvita pappret som jag har på insidan visste jag direkt vad jag ville göra och även att jag hade utsidepappret kvar sedan ett tidigare DT-inlägg. Jippi vad detta var kul att göra.

Sedan måste jag säga att jag är glad och tacksam att jag har förtroendet från Susanne att på bra villkor få utvecklas och skapa inom något som jag tycker är så roligt.

Kram till Susanne på Scrapbookeriet

Och

till alla er andra som kikar in här.

Ha det mysigt i vårsolen för det har jag nu när jag sitter här i kvällssolen på altanen och skriver detta.


Anette

4 kommentarer:

  1. Jisses så snyggt, inte kan man tro det var första gången du gör bokkort, har aldrig gjort det själv för det ser så komplicerat ut. I LOVE IT!!

    KRAM MAJSAN

    SvaraRadera
  2. WOW såå himla snyggt.. WOW.
    Denna var jätte snygg.. du har verkligen lyckats :D

    SvaraRadera

Jag blir väldigt glad om du lämnar en kommentar!