tisdag 6 december 2011

Tags

Nu har jag äntligen kommit igång att göra jultags.
Den första är en tag från Scrapbookeriet som jag färgat in med distress ink och sprejat vatten på. Klippte ut en tomte från ett block med julpapper från Bo Bunny, limmade fast den på en bit säckväv som jag tror kommer från Jonsereds fabriker. Hittade ett stort stycke när vi röjde ut ur min mammas hus. Stansade ut ett par snöflingor och ett litet hjärta som fick lite distress ink och Glossy accents på sig.


Den i mitten är utstansad med en Tim Holtz die och jag har färgat in som på den förra tagen, stämplat text och en gammaldags tomte.

Den tredje har jag skurit till av en bit cardstock som jag stansat med en Tim Holtz die i ena ändan (samma som jag har på denna tagen) och en Martha Stewart stans i den andra. En liten bit postilla en julpoststämpel och God Jul. Järneksblad också uttstansade med Tim Holts strip die och små halvpärlor.  Även här har jag använt Distress ink.En oval uttstansad med en Nellie Snellen die och sedan en liten rund där jag stämplat text. Bilden från ett papper från Bo Bunny. Till sist en liten gren från Tim Hotz strip die.

Den sista tagen är också uttstansad med en die i ena ändan och till hörnen på andra kortsidan har jag använt en stans för att runda av hörnen. Stämplat änglar från Reprint och God Jul stansat ut en mistelkvist och satt lite små hönsfjädrar under änglarna för att det skall se lite mjukare ut.

Jag gjorde tagen med änglar på i söndags och då hade jag sällskap av yngsta barnbarnet Milla (hon fyller 3 år i februari). Milla älskar att vara med på pysselrummet och hon ville så klart också göra en tag.


Hon valde en stämpel från Vilda stamp "Aja, baja inte klämma" som hon lyckades klippa ut riktigt bra. En pepparkaksdie från Santas workshop och en liten grankvist (som nästan inte syns) frånTim Holtz. Tagen också uttstansad med Tim H och hon har stämplat med en textstämpel på den.

Det är så mysigt att pyssla ihop med barnbarnen.

Njut av den fina adventstiden

Kram 

Anette

8 kommentarer:

 1. Åh jisses så vackra tags och vad mysigt att pysssla med barnbarnen :)

  Ha det så gott!!!

  Kramiz Majsan

  SvaraRadera
 2. Wow, så coola. Gillar dem allihopa!!!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 3. sv: tack så mycket.
  dina tags var väldigt fina.

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!

  Åhh så mycket vackert! Jag bara suger åt mig av all inspiration! =) Det är häftigt att se vad olika skapelserna kan bli trots att man har samma motiv. Kika in hos mig får du se, jag har oxå tomten på ett alster som du har på tagen längst till vänster...förövrigt är den bilden så tjusig.

  Hoppas du får en underbar dag, kramar Ulrica

  SvaraRadera
 5. Jättesnygga tags! Kul att du hittade till mig för nu hitta jag till dig ;-)

  SvaraRadera
 6. Ååhh..vilka underbara jultags! =)

  SvaraRadera
 7. Åh så underbara tags ni har gjort!! :)
  Tack för kommentar i min blogg, alltid lika roligt att få!
  Kram, Sanne

  SvaraRadera

Jag blir väldigt glad om du lämnar en kommentar!