onsdag 9 november 2011

En liten mus till

Jag älskar att göra julkort och det kommer att bli ett antal till innan det är dags att skicka iväg dom. Sedan kan jag mycket väl göra ett par till mellan helgerna bara för att jag blir inspirerad av all jul runt omkring mig.Vit cardstock som bas och papper med snöflingor. Lite vit cardstock har jag gjort prickigt med en embossingfolder och sedan distressat. Bakgrunden kommer från Magnolia och den gulliga musen är en del av en stämpel från "The Uptown Design Company". Musen står egentligen och pratar med en hare. De små rosorna har jag gjort själv och löven har jag stansat ut och färgat in med distress ink och använt ett präglingsverktyg så att dom inte ser så platta ut. Några halvpärlor fick bli slutklämmen.

Jag börjat plocka fram mina tidningar och böcker med julinspiration. Jag köper nya varje år och sparar
 dom så jag har väldigt många vid det här laget. Det konstiga är att det går att hitta nya saker i tidningar som jag tittat i många gånger tidigare. Jag funderar på om man får nya ögon.

Mys i höstmörkret

Kram

Anette
6 kommentarer:

 1. Fint!
  Tack för ditt avtryck, betyder mycket.

  Kram Tesa

  SvaraRadera
 2. Jättesnyggt julkort,söt lite mus :)
  Ja jag tror man får nya ögon varje gång man bläddrar i sina gamla o nya inspirationstidningar, man hittar alltid nåt nytt.
  Kramiz Majsan

  SvaraRadera
 3. Vilket otroligt sött kort!

  SvaraRadera
 4. Jättegulligt...och juligt :O)

  SvaraRadera
 5. Vilket härligt julkort du gjort! Nu blir jag inspirerad att börja med mina.

  SvaraRadera
 6. Åh, vad gulligt och juligt kort!!

  SvaraRadera

Jag blir väldigt glad om du lämnar en kommentar!