söndag 7 augusti 2011

Födelsedagskort


Ett födelsedagskort till en 5-åring.

En dag förra året när han var hos oss kom han och sa att han ville leta efter en skatt. Vad skulle jag svara....man kan inte bara leta efter en skatt, det behövs en karta.
Han nöjde sig med det svaret, men efter en liten stund gick jag iväg och gjorde en skattkarta. Skrynklade ihop den och slängde den på altanen.
Efter en liten stund kom han och undrade vad det var som låg där, du får nog titta efter...
Farmor vad är detta!
Åh, en skatt karta!
Efter lite förklaringar vad det var på kartan tog han lillasyster i handen och knallade iväg. Det syntes hur han njöt och han hade inte bråttom med att hitta den, men det var roligt när han hittade den. Jag har gjort fler kartor och sparar dom för det går ju att använda till dom andra barnbarnen också.

Jag har gjort kort i många år men började göra LO i början av året. Jag gjorde 15x15 cm och har gjort ett antal var till barnbarnen och så får dom kort i samma storlek när dom fyller år. Bakom sitter en tags med ett kort på födelsedagsbarnet.

Tack för att du tittar in och ha det mysigt!

3 kommentarer:

 1. Jättesnyggt kort! Jag gillar särskilt bakgrunden bakom pojken på cykeln.

  SvaraRadera
 2. Tack för kommentaren i min blogg.
  Vilket häftigt kort! Jag tycker att det är svårt att göra killkort men du har fått ihop det jättebra. Själv har jag gjort ett mer krusidulligt kort idag.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Håller med Ziro, vilken snygg bakgrund bakom stämpelmotivet. Hela kortet är vekligen snyggt och passande till en 5 åring :o)

  Ha det bäst!

  SvaraRadera

Jag blir väldigt glad om du lämnar en kommentar!