tisdag 5 februari 2013

Till en herre

Hej!

Nu är jag tillbaka efter ett litet uppehåll.

Denna gången blev det ett kort till en man.


Jag började med en kortbas av vaniljfärgad cardstock.

På pappret från Prima har jag stämplat med olika bakgrundsstämplar.Jag har gjort en monokel genom att böja rostfri tråd runt ett kopparrör och vridit lite för att få ihop det.
Plattade till ordentligt och lade den på ett silikonunderlägg. Sedan fyllde jag i med Glossy accents som fick torka över natten. Virkade en kedja av svart  tråd och satte fast med en knapp.

Stansade ut med en dies från spellbinders i detta papper från you Do. Färgade in kanten med vit dabber som jag sedan stämplade med en textstämpel. Färgade sedan in yttersta kanten med Distressdyna Vintage Photo.
I ett lite tjockare papper stansade jag ut en likadan fast mindre där jag värmde på flera lager med embossingpulver (eller enamel) och stämplade nycklar med kopparfärg innan det svalnade.

Med en dies från Tim Holtz stansade jag ut en rad med hus av ljusbrun cardstock och färgade sedan in med distressfärg. Filmremsan och kugghjulet är också utstansat med Tim H och den lilla filmremsan finns att köpa i en liten burk

Jag har lagt två bruna organzaband på varandra, det översta är lite smalare och med prickar på.

Lite bitar från en gammal tidning varav några är rullade till små rullar och sedan en svart plastplopp i nedre vänstra hörnet.

Nu skall det inte dröja så länge till nästa inlägg från mig.

Ha det mysigt

Kram

Anette


2 kommentarer:

 1. Så snyggt och manligt.

  Kram M

  SvaraRadera
 2. Ett helt fantastiskt fint kort!
  Gillar din monokel och alla andra snygga detaljer!

  Super!!!

  SvaraRadera

Jag blir väldigt glad om du lämnar en kommentar!