lördag 5 maj 2012

Recycling

Den här gången kör jag med återvinning.  En cd-skiva som var fel på sparade jag för ett antal år sedan och nu kom den äntligen till användning.

Jag har värmt skivan med en embossingfön sedan klippte jag den formen jag ville ha. Stämplade med vattenfast dyna och det fick torka över natten. Limmade fast på brun cardstock och sedan värmde jag hörnen ett och ett och gjorde hål med en håltång, minsta hålet.


Vit, brun och beige cardstock under ett mönsterpapper från      Webster´s page. Kanterna har jag rivit med en Edge scraper och färgat in med Distress ink.  Jag rev en skåra och satte eyelets, 3 st på varje sida och trädde sedan en bit lingarn igenom. I glipan har jag Tissue paper från Tim H och en rosa hjärt pin.
Blommor och blad och ett väldigt användbart band med blad på.
Lite olika trådar bland annat silvertråd och ett par Charms, hänger i en liten ring som jag böjt till själv.  Swivel clips i övre hörnet av skivan och ett hål till ringen i kortets kant. 
Buketten har jag lagt tissue paper om och knutit om med lingarn. 
Nedre högra höret har jag vikit upp och satt fast med en brad. Bredvid blomman sitter en liten plastdroppe. Ur ett papper från Graphic 45 har jag klippt ur en liten figur som jag limmade fast också.

Det var inte det enklaste att fota det här för hur jag än bar mig åt så speglade det sig allt möjligt i skivan, så korten blev inte bra men det får gå ändå.

Ha det mysigt i vårsolen

Kramar

Anette


8 kommentarer:

 1. OJ vad snyggt det blev med en cd-skiva, vilken idè, så snyggt med blommorna och vikta pappret lite här o där, supersnyggt :)

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera
 2. Recyclling är jättebra! Fiffigt att dela den sådär! Tack för besöket i min blogg! :) /Pia

  SvaraRadera
 3. Snyggt och jättehäftigt.
  Kramar M

  SvaraRadera
 4. Kul idé med cdskivan o att stämpla på den! Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 5. verkligen annorlunda oavh urläckert!!!!

  SvaraRadera
 6. Jätteläckert att stämpla på skivan!!
  Och snyggt!!
  Ha det gott!

  SvaraRadera

Jag blir väldigt glad om du lämnar en kommentar!