söndag 24 maj 2009

Puh och pust

Det var längesedan jag skrev på bloggen och jag som hade ambitionen att skriva minst en gång i
veckan.

Men, men det blir inte alltid som man tänkt sig.

Vi håller på att byta datasystem på jobbet och vi har jobbat väldigt mycket så när jag kommit hem har jag inte haft någon energi över och allra helst inte till att sätta mig framför en dator igen. Det har varit kämpigt men det är tur att man har bra arbetskamrater för det underlättar helt klart.

Det har hänt en del sedan sist och jag skall försöka att ta det lite åt gången.Jag börjar med att jag och vännen C tog ledigt från jobbet en måndag i slutet av april och begav oss till Göteborg.
Vi hade en härlig dag med många mysiga affärer. Vi var inne i stan klockan tio och åkte inte hem förrän efter klockan sex. Vi gick nog flera mil kändes det som. Jag som har tomtar på loftet och jul på hjärnan ramlade dit på en tomte karaff, jag vet att det inte är säsong men kan inte låta bli lika lite som jag kunde låta bli en julbok på loppisen igår.
(Träffade då också Anna som har bloggen My Lovely Things. Vi har bara pratats vid i telefon och via bloggarna tidigare och det var jätteroligt att träffa gulliga Anna.) Mer om den loppisen senare.

Åter till vår stadsresa. I Vasastaden hittade vi en del affärer som jag missat. Vi var nere i Haga och strosade runt i alla mysiga affärer även antikaffärer och antikvariat. Jag köpte fem blad med blommotiv från en gammal flora, vet inte riktigt om jag skall rama in dom, jag får se.

Gick över Kungshöjd ner till stan med en del affärer efter vägen,vi handlade en del men inte så jättemycket för det var inget särskilt vi skulle ha utan bara ha nöjet att strosa runt.

"Tack vännen C för en härlig dag."


Senare samma vecka gick vi lite tidigare från jobbet nästan allihop och åkte till Sjötofta för att titta på påskliljor.
Jag vet inte vad jag hade förställt mig men inte dessa mängder i alla fall det var vackert och mäktigt.
Våfflor var inte så dumt efter blompromenaden.
Rekommenderar verkligen alla att åka dit och titta ett annat år.

Detta var allt för idag.

Anette

2 kommentarer:

  1. Hejsan! Kul att läsa om dina shoppingrundor. Jag var oxå på loppisen. Var det du som ropade in den fina vågen och kaffekvarnen?? Som jag tyckte var så fina!!
    Kram Christina

    SvaraRadera
  2. Verkar ha varit en trevlig och härlig tur...visst är det mysigt attt träffa sina bloggvänner, vi hade en helt underbar helg med så mkt skratt, KRAM

    SvaraRadera

Jag blir väldigt glad om du lämnar en kommentar!